خواص عناب چیه؟

به گزارش نشریه دیجتال گل قند، عناب یکی از محصولاتیست که گل قند به طور ویژه و استراتژیک به آن پرداخته است . babylon bet

عناب در منطقه خراسان جنوبی و شهرقاین و بیرجند کشت می شود  و خاصیت های فراوانی دارد . البته بسیاری از افراد

ت و درمان بیماریها دارد. عناب از میوه های بسیار موثر است که علاوه بر خاصیت های تغذیه ای دارای موارد استفاده زیادی

بعنوان یک گیاه دارویی است.

 

مصارف عناب در کشور های مختلف:

در بریتانیا عناب را به صورت خشک‌ شده و یا به صورت آب‌نبات‌های طعم‌دار همراه با چای عصر میل می‌نمایند.

 

در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه عناب را مورد استفاده قرار می‌دهند.

 

در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکه استفاده می‌شود و در آفریقا از آن کیک درست می‌کنند.

 

عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.

 

در شرق آسیا عناب‌های بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگ‌های مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل می‌آید.

 

خواص این محصول:

رفع سردرد، درمان اختلالات خواب، درمان اظطراب، درمان درد قلب،تنظیم گردش خون، کنترل وزن،تقویت استخوان، بهبود وضعیت پوست،تصفیه خون و سلامت گوارش از جمله خواص بی نظیر عناب می بشاد که در ادامه بر هر کدام جداگانه نیز می پردازیم.

 

عناب به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید هایی که دارد به عنوان یک ماده ی غذایی ضد سرطان شناخته می شود؛

آب استخراج شده از میوه عناب به مهار سلول های سرطانی کمک می کند. یک مطالعه در ایران نشان داده که عصاره عناب خشک خواص ضد سرطانی داشته و باعث القا آپوپتوز یا مرگ سلول های سرطانی به ویژه لوسمی در انسان خواهد شد.

میوه عناب تازه و خشک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه عناب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و احتمال تجمع سموم در روده ها را کاهش می دهد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در عناب به کاهش رادیکال های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن، سرماخوردگی و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

فلاونوئید های موجود در عناب دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی قوی هستندو خطر ابتلا به عفونت به ویژه در کودکان را کاهش می دهند.

هزاران سال است که در طب سنتی از دمنوش عناب برای درمان گلودرد استفاده می شود. برنامج الرهان على المباريات

عناب می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند؛ این میوه شگفت انگیز فعالیت گلوتامات (انتقال دهنده عصبی) که باعث آسیب مغزی در افراد مبتلا به سکته مغزی، تشنج یا بیماری پارکینسون می شود را مهار می کند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در عناب به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود. العاب علي الانتر نت

خوردن میوه و سبزیجات یک پیشنهاد عالی برای افرادی است که سعی در کاهش وزن دارند و عناب میوه‌ای است که به راحتی می‌توانید به لیست اضافه کنید. عناب با داشتن کالری کم و میزان پروتئین و فیبر زیاد، می‌تواند نیازهای غذایی شما را برآورده کرده تا کمتر احساس گرسنگی کنید. این به شما کمک می‌کند رژیم خود را حفظ کنید و از افزایش وزن اضافی جلوگیری کنید.

 

بهتر است این محصول را درچای یا دمنوش خود استفاده کنید و یا به صورت خوراتکی میل نماییدو در صورت خواستن می تواندی این محصول را پو.در کرده و به صورت سویق استفاده نمایید.

برای سفارش این محصول میتوانید روی این لینک  کلیک کنید.

 

دیدگاه‌ها 0

ارسال دیدگاه

*
*