عسل رس بسته عسل رس نبسته؟

به گزارش نشریه دیجیتال گل قند هواره این موضوع برا همه ما سوال بوده است که عسلی ک میخریم

باید رس داشته باشد یانه؟ بسیاری از انتخاب های عسل ما برای این است که عسل شفاف است و

هیچگونه رس نبسته، پس تکلیف عسل هایی که رس دارند چیست؟ آیا نمی توان از آن ها استفاده کرد؟

در ادامه مطلب با ما همراه باشیدتا باهم این دو موضوع را بررسی کنیم.

عسل شکرک زده ، عسل رس بسته ، عسل خام یا پاستوریزه و همین طور عسل گرما ندیده و گرما دیده،

عناوینی هستند که این روزها در هر جایی که در رابطه با عسل جستجو می کنیم به چشم می خورند. حتی

زنبورداران ساده‌ی سر جاده هم مجبور شده اند برای تبلیغ کار خود این موارد را همچون گوینده های خبر

تلویزیون برای ما شرح دهند.

شکرک زدن فرآیندی است که تقریبا همه‌ی ما در تمامی محصولات دارای قند بالا، به گونه ای با ظاهر و

فرآیند آن آشنا هستیم. از مرباهای خانگی تا شربت های صنعتی و حتی شهدهای طبیعی، شکرک زدن

وجود دارد. در نقطه‌ی مقابل اما رس بستن تنها مختص به عسل است. استراتیجیه الرولیت

تفاوت ظاهری عسل رس بسته و عسل شکرک زده کاملا نمایان است و به راحتی می توانید آنها را از یکدیگر

تمیز دهید.

عسل رس بسته فرمی شبیه به روغن نباتی دارد. بلورهای تشکیل شده در آن کاملا نرم و فاقد هر گونه بلور

متراکم و سخت است و رنگ و فرمی همچون کارامل دارد.

هنگامی که یک عسل رس بسته را میل می کنید که می تواند همان عسل خام یا عسل گرما ندیده باشد،

هرگز دانه های سختی را زیر داندانتان تجربه نمی کنید و در هنگام بلع، احساس خارش در گلو و یا سنگینی

یک ماده‌ی فوق شکری را تجربه نمی کنید. عسل رس بسته به راحتی در دهان و با گرمای طبیعی آن آب

شده و به فرم طبیعی و آشنای عسل باز می گردد. در نقطه‌ی مقابل، شکرک ها مملو از بلورهای سختی

هستند که در زیر دندان صدا کرده و احساس زدگی از شیرینی فراوان را در هنگام بلع تجربه خواهید کرد.

پس تا اینجا متوجه می شویم که رس بستن عسل یا شکرک زدن آن دو امر کاملا متفاوت است و رس بستن

بلکه بد نیست ، نیاز ضروری برای تشخیص یک عسل خوب است.

بسیاری از افراد فکر می‌کنند پیدا کردن عسلی که در قرآن به عنوان «شفاء للناس» از آن نام برده می‌شود

غیر ممکن است، اما کافی است بدانید اگر عسلی که می‌خرید واقعا طبیعی، خام و حرارت ندیده باشد آ

ن عسل بهترین عسلی است که می‌توانید مصرف کنید. بسیاری از عسل‌هایی که در بازار به فروش می‌رسند

قبل از رسیدن به قفسه فروشگاه‌ها حرارت دیده‌اند؛ به همین دلیل بهتر است عسل را از فروشندگان و یا زنبوردان معتمد بخرید.

دیدگاه‌ها 0

ارسال دیدگاه

*
*