هل باید سبز باشه!

به گزارش نشریه دیجیتال گل قند هل یکی از محصولاتیست که در خانه ی هر ایرانی یافت می شود، عده ای این محصول را به عنوان طعم دهنده چای استفاده می کنند اما لازم به ذکر است که این محصول یک گیاه دارویی بسیار قوی نیز به حساب می آید، از طرفی غذاهایتان با این محصول طعمی متفاوت گرفته و شما را می تواند متعجب کند. درادامه مطلب با ما همراه باشید تا شما را با این محصول سالم بیشتر آشنا کنیم.

هل از کجا اومده:

هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی  و حتی پزشکی است و میتوان بسیاری از بیماری ها را با آن درمان کرد. تاریخ استفاده از هل به حداقل 4000 سال پیش برمی گردد و هل سبز یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان است و در مصر باستان برای خواص دارویی اش استفاده می شد و رومی ها و یونانی ها از این ادویه برای عطر و بوی آن استفاده می کردند.طی سفرهایی که وایکینگها داشتند این محصول به کشور های خاورمیانه ای منتقل و بعد از آن به ایران منتقل شد.

هل را  به عنوان ملکه ادویه ها و در لیست گرانترین ادویه ها در جایگاه سوم قرار دارد(رتبه اول زعفران و بعد وانیل است)
درخت آن به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه کوه ها یا درختان دیگر می روید.
ارتفاع درخت بین ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر است ، برگ های آن  برگ های نوک تیز با گل های ریز سفید می باشد.

 

خاصیت هل چیه:

سلامت قلب:

مطالعات نشان داده که مصرف هل منجر به ضربان قلب پایین و کنترل ضربان قلب همچنین باعث کنترل فشار خون بالا می شود. مواد مغذی موجود در آن می توانند موجب افزایش چربی ها در بدن شود. شرح لعبة البوكر بالصور فى كونكر
در آزمایشات انجام شده در بخش فارماکولوژی و سم شناسی در پون، هند ، آنزیم های هل به موش هایی که رژیم غذایی پرچربی  داشتند تزریق شد . در این آزمایش مشخص شد که هل تأثیری در میزان کلسترول داشته  و به کنترل آن ها کمک زیادی کرد.
بهبود گردش خون:
در درمان های سنتی مانند آروماتراپی، هل برای درمان علائم آسم و برونشیت به وسیله  بهبود گردش خون مورد استفاده قرار می گرفت.
روغن اسانس استخراج شده از هل در گروه هایی از افراد مبتلا به استرس مورد آزمایش قرار گرفته و نشان که هل باعث بهبود گردش خون در بدن می شود. این تحقیق در دانشگاه نیوته در منگالور، هند انجام شد.

هل برای پیشگیری از سرطان:

هل به عنوان یک درمان سرطانی طبیعی شناخته شده است ؛ این ادویه را می توان برای جلوگیری، تاخیر و حتی معکوس سرطان استفاده کرد. با مصرف روزناه هل در چای و حتی غذاهایتان می توانید سلامتی را مهمان بدنتان کنید.
درمان افسردگی با هل:
طبق گزارش روانشناسی، هل واقعا می تواند به افراد در مقابله با افسردگی کمک کند فقط چند دانه هل را پودر کنید و در آب بجوشانید، و این چای را هرروز بنوشید. آنوقت تاثیر این را بر ناراحتی و افسردگی خود خواهید دید. العب مجانية
هل برای درمان آسم:
هل نقش مهمی در مبارزه با علائم آسم مانند خس خس، سرفه و تنگی در قفسه سینه دارد. این ادویه باعث می شود تنفس باافزایش گردش خون در ریه ها آسان تر شود و همچنین درباره التهاب غشاهای مخاطی، التهاب مربوطه را از بین می برد. می توان از هل سبز برای درمان برونشیتو سایر مشکلات تنفسی استفاده کرد.
افزایش اشتها با هل:
مشاوران تغذیه دریافته اند که استفاده از هل درون غذا و حتی نوشیدنی ها باعث می شود تا معده پذیرای راحت تری برای دیگر خوراکی شود و این باعث می شود تا اشتها چندین برابر باز شود.

هل و نگهداری آن:

بهتر است هل را درون ظرف هاییه که گل قند بسته بندی کرده نگه داری کنید و در جای خشک قرار دهید ، بعد از هر بار مصرف در آن را بینید تا بوی آن از دست نرود. غلاف هل را جدا نکنید و در صورت استفاده آن را کوبیده و سپس در غذا و نوشیدتی مورد نظرتان استفاده کنید البته گل قند هم هل ساییده و هم هل نسابیده برای شما تدارک دیده که بسته به نیازتان می توانید از آن استفاده کرده و میل نمایید.
هل را درون خورشت ها و برنج دم کرده استفاده کنید و بعد از طبخ عطر آزاد شده آن را استشمام کنید آنگاه خواهید دید که این خورشت با سایر خورشت ها چقدر متفاوت است. بوسكت
دیدگاه‌ها 0

ارسال دیدگاه

*
*