ویژگی های یک فلفل قرمز خوب چیه؟

به گزارش نشریه دیجیتال گل قند همیشه برای ما ایرانی ها کیفیت حرف اول را میزند چه بسا این موضوع در حیطه خوراک و تغذیه مان باشد پس حتما یکبار به این موضوع فکر کرده ایم که فلفل قرمز خوب چه ویژگی های داشته و آیا می تواند طعم خوبی را به غذای ما دهد در ادامهع مطلب با ما همره باشید تا شمارا بهتر راهنمایی کنیم.

 

 

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت خام، پخته شده، خشک یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی، مصرف میشود.

فلفل قرمز امروزه به یکی از ادویه ‌های بسیار پر طرف‌دار در سراسر جهان تبدیل شده است که افراد بسیار زیادی برای طبخ غذا از فلفل استفاده می‌کنند. این فلفل یک نسخه بسیار تندتر از فلفل سیاه می باشد که به سبب طعم بسیار تند و خوبی که دارد در سراسر جهان برای طبخ غذا های مختلف استفاده می‌شود. به ‌طور کلی فلفل گیاهی می‌باشد که در آب ‌و هوای معتدل می‌روید و تقریباً در سراسر جهان قابل کشت می‌باشد. فلفل قرمز فواید و مزیت ‌های بسیار زیادی دارد که ما در ادامه قصد داریم این مزیت ‌ها را به ترتیب برای شما نام ببریم.

برای مثال فلفل قرمز دارای ماده‌ای به نام کاپسایسین می‌باشد این ماده باعث تولید اندورفین در مغز می‌شود و مغز شما را تحریک می‌کند که این موضوع باعث علاقه بیش از حد مردم به این ادویه شده‌ است. این فلفل آن‌ قدر در میان مردم این طرف‌دار دارد که باعث شده است افراد بسیار زیادی از آن به‌ عنوان یک چاشنی اصلی و پایه برای بسیاری از غذا ها استفاده نمایند.‌برای مثال برخی از غذا ها بدون وجود فلفل قرمز قابل‌طبخ نمی‌باشند و پایه و بنیان اساسی این غذا ها برای طبخ این ادویه پرطرف‌دار می باشد.

فلفل قرمز انواع مختلفی ماننند دلمه، فلفل قرمز معمولی، مخصوص، فلفل قرمز کچاپ، فلفل قرمز پاپریکا، فلفل پولبیبر، فلفل چیلی، فلفل هالاپینو،فلفل پانکا، فلفل هابانرو چندین فلفل دیگر که خیلی از آن ها به گوش ما نخورده است.

همه این فلفل ها د رصد تندی متفاوتی دلرند و مقدار تندی آن باعث نخواهد شد که شما بتوانید کیفیت آن را از سایر متمایز بدانید پس چند عامل دیگر می تواند در خوب بودن کیفیت فلفل موثر باشد که یکی از آن اه مقدار ناخالصی است. یک فلفل خوب ناخالصی نداشته و درصد خلوص آن صد درصد می باشد شاید ندانسته باشید بسیاری از افراد برای بیشتر کردن سود خود مقداری آرد یا خاک وارد ادویه کرده تا وزن آن بالاتر رود از این رو می توانند تقلب کنند.

رنگ فلفل نیز عاملی برای تایین کیفیت محصول نیست زیرا بسیاری از فلفل ها رنگی  نارنجی داشته و بسیاری دیگر مثل فلفل پولبیبر رنگی بسیار تیره دارند.

عطر مناسب فلفل می تواند تا حدی کیفیت محصول را تایین کند پس با بو کردن فلفل می توانید تا حدی به کیفیت محصول پی ببرید

 

 

دیدگاه‌ها 0

ارسال دیدگاه

*
*