گوشت بخوریم یا نخوریم؟

به گزارش نشریه دیجیتال گل قند، ایرانی ها تقریبا بیشترین میزان دریافت گوشت را در خاورمیانه داشته و معمولا در هر وعده آن ها گوشت وجود دارد. موقع vpn اون لاين ولی آیا تغذیه سالم در حذف گوشت است؟ و آیا خوردن گوشت می تواند برای افراد آسیب زا باشد. در ادامهمطلب با ما همراه باشید تا ابن موضوع را برای همیشه با شما مشخص کنیم. نتائج امم اوروبا 2024

همتانطور که در بالا گفته شد گوشت قوت قالب بیشتر ایرانی  هاست در حالی که گوشت به دلیل شرایط اقتصادی گران شده است اما هنوز بسیار از ماها از این محصول فوق العادئه خوش مزه استفاده می کنیم. حال باید دید که گوشت را خوریم یا نخوریم؟

خاصیت گوشت و میزان پروتئین:

گوشت مهم ترین منبع تامین پروتئین است. درست است که بعضی منابع گیاهی که فراوان تر وارزان تر نیز هستند

سرشار از پروتئین می باشند؛ ولی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی ارجحیت دارد. زیرا پروتئین موجود در

گوشت دارای مقادیر زیادی از اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن می باشد. همچنین گوشت منبع مهمی برای

تامین آهن، روی، فسفر، سدیم، کلر و منیزیم نیز می باشد. منبع  ویتامین های گروه B به ویژه ویتامین B2 به شمار

می رود و دارای ویتامین B12  می باشد. بعضی افراد تصور می کنند با مصرف مکمل می توانند کمبود مواد مغذی را

در بدنشان تامین کنند، اما این افراد در اشتباهند. زیرا دریافت مواد مغذی از طریق غذای طبیعی بسیار کامل تر و

بهتر از مکمل هاست. همچنین گوشت دارای مقدار زیادی چربی حیوانی است که منبع مهم انرژی بدن است. تحميل لعبة الطاولة اون لاين

با وجود این‌که مصرف گوشت قرمز برای کسانی که به نقرس و یا نارسایی کلیوی دچار هستند، ضرر دارد؛

اما به صورت کلی، گوشت قرمز یکی از مهم‌ترین منابع پروتئینی است که باید سه تا چهار بار در هفته مصرف

شود. به همین دلیل چنانچه بدن سالمی دارید، از حذف گوشت منصرف شوید و حتماً مقداری از آن را در برنامه

غذایی هفتگی خود داشته باشید. برخی از افراد ممکن است تمایل به خوردن گوشت گوسفندی نداشته باشند

و برخی دیگر علاقه‌ای به گوشت گوساله ندارند. شما می‌توانید از انواع دیگری از گوشت، همچون مرغ، بوقلمون

، شترمرغ و ماهی استفاده کنید تا پروتئین بدن شما تامین گردد. در ادامه گوشت گوسفند و گاو را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم.

چنانچه بخواهیم گوشت گوسفندی و گوشت گاو را از نظر طعم و مزه با یکدیگر مقایسه کنیم،

باید بگوییم چربی گوشت گوسفند سبب می‌شود طعم بیشتری داشته باشد و همچنین نرمی

و لطافت آن بیشتر باشد. با این‌حال طبخ گوشت گوسفند به مهارت بیشتری نیاز دارد؛ زیرا برای

پختن گوشت گوسفند باید از ادویه زیاد استفاده گردد و در حدی پخته شود که گوشت خام نماند ویا سفت نشود.

دیدگاه‌ها 0

ارسال دیدگاه

*
*