زرد مثل زردچوبه!

به گزارش نشریه دیجیتال گل قند زردچوبه چاشنی محبوب در بین ایرانی ها شامل کورکومین است که مزیت های زیادی برای انسان دارد ترکیبات دیگر زردچوبه شامل پروتئین رزین، قند و تورمرون می‌باشد که هر کدام نیز خاصیت های متفاوتی دارد.

زردچوبه قدمتی چندین هزار ساله دارد که در ابتدا در آسیا کشف شده و به عنوان رنگ در صنعت به کار برده شد این استفاده ها شامل رنگ کردن مواد غذایی رنگ کردن لباس نقاشی کردن و غیره بود سپس یکی از طبیبان چینی به این چاشنی پرداخت و بخش عمده ای از خاصیت های آن را کشف کرد سپس در طول زندگی خود تلاش کرد تا به افراد بقبولاند که این چاشنی می تواند چه خاصیت هایی داشته باشد. در ابتدا برای مردم قابل قبول نبود زیرا این رنگ مورد استفاده آنها در نقاشی بود اما این طبیب با چشاندن طعم ملایم زردچوبه به مردم آنها را قانع کرد که این چاشنی می تواند علاوه بر مفید بودن طعم مناسبی را نیز غذایشان بدهد.

از جمله خواص زردچوبه می توان به غلبه بر التهاب اشاره کرد درمان ناخوشی های تحریک کننده مانند سرطان و ورم مفاصل سلامتی قلب و عروق سلامت عصب از جمله فواید دیگر این چاشنی برای شماست.

ناگفته نماند که زردچوبه برای پوست نیز مفید است کورکومین یک ترکیب قومی در زردچوبه است که می‌تواند تورم بدن را کاهش دهد شاید برای تان جای تعجب باشد اما زردچوبه را هم به عنوان یک دمنوش می‌توان نوشید، چهار فنجان آب و یک قاشق چای خوری زردچوبه را بجوشانید و به همراه عسل یا لیمو برای رفع التهاب میل نمایید.

زردچوبه یک آنتی اکسیدان قوی می باشد با مصرف زردچوبه رادیکال های آزاد  نابود خواهد شد. كم عمر بنزيما افرادی که در غذاهای خود از زردچوبه استفاده می کنند دیرتر دچار آلزایمر خواهد شد کورکومین موجود در زردچوبه می‌تواند به درمان افسردگی، دیسکینزی، ونوروپاتی دیابت کمک کند. با زردچوبه در پیری خود تاخیر بیاندازید و جوان ماندن را با آن تجربه کنید زردچوبه حاوی رنگدانه های کورکومینویید است که سنتز آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهند این کار از مختل شدن سلولهای مغز و پوست جلوگیری می کند غلظت را بهبود می بخشد و حتی تشکیل خطوط و چین و چروک ظریف را کاهش می دهد.

زردچوبه برای کمک به درمان دیابت نیز  بسیار می تواند مفید باشد افراد مبتلا به دیابت نیز می توانند با استفاده از مقدار بیشتری از زردچوبه در غذا و همینطور جوشانده زردچوبه دیابت خود را تا حد زیادی کاهش دهند البته زردچوبه برای بیماران مبتلا به دیابت نوع یک مفیدتر واقع شده است.
شما می توانید با استفاده روزانه زردچوبه در غذاهای خود کبدتان را سم زدایی کرده و کیسه صفرایتان را از ترکیبات مضر پاک کنید. تعليم كونكر

اگر از اختلالات دستگاه گوارش رنج می برید و معده تان دچار درد می باشد زردچوبه می تواند این حساسیت را کم کرده و رفلاکس معده را کاهش دهد. احتراف الدومينو
زردچوبه یک کاهش دهنده وزن قوی است زیرا با مصرف آن کلسترول و قند خون کنترل شده به چاق نشدن شما کمک می‌کند زمانی که بدن شما درگیر مبارزه با التهاب ها می باشد ناخواسته کاهش وزن آسان تر است همچنین زردچوبه گرمای بدن انسان را افزایش داده و متابولیسم شما را بیشتر خواهد کرد.

بسیاری از بلاگرها از زردچوبه برای درمان عارضه های پوستی استفاده می کنند شما می توانید زردچوبه را با ماست ترکیب کرده و یا با مکمل های دیگری مانند جوانه گندم جوانه جو شیر و غیره به عنوان ماسک استفاده نمایید این نیز باعث می شود که از چین و چروک شما جلوگیری شده و خاصیت ارتجاعی پوست شما به حالت قبل بازگردد همینطور می توانید از این چاشنی در درمان آکنه و لکه های پوستی استفاده کنید.

با ترکیب زردچوبه با روغن کرچک یا روغن نارگیل می توانید ترک های کف پای خود را به حداقل برسانید فقط کافیست مخلوط این دو روغن را با زردچوبه به مدت ۱۵ دقیقه به کف پای خود بزنید و پس از این مدت با آب سرد بشویید بعد از آن خواهید دید که ترک‌های پای شما تا چه حدی کاهش پیدا کرده است.

نوع انتخاب پودر زردچوبه بسیار مهم است اغلب زردچوبه های بازار ترکیباتی برای دادن رنگ به غذا دارند. زردچوبه ای تازه است که طراوت آن از ظاهر آن مشخص باشد به نحوی که کاملا زرد سورت شده بدون هیچ لکه و عاری از هر نوع ترکیب دیگر باشد بهتر از زردچوبه را در جای خشک و خنک نگهداری کنید، نور خورشید می تواند عطر رنگ و طعم زردچوبه را به مقدار زیادی کاهش دهد پس بهتر است از از نظر دور بماند.

 

https://www.aparat.com/v/xwXpS

دیدگاه‌ها 0

ارسال دیدگاه

*
*